Boekpresentatie ‘Kruimels in het heelal’ in het Eisinga Planetarium

Op zaterdag 12 oktober lezen Dagmar en Heino Falcke in het Eisinga Planetarium voor uit hun kinderboek ‘Kruimels in het Heelal’.

Dagmar is leerkracht op een basisschool en Heino is bekend geworden als de sterrenkundigedie een paar jaar geleden als eerste een foto van een zwart gat maakte. Kruimels in het heelal is een betoverend verhaal waarin Jana samen met haar vader op een magische reis door het heelal gaat. Elke avond ontdekken ze een nieuw wonder van het universum, van de maan en de zon tot planeten, sterren en zelfs zwarte gaten. Terwijl ze samen naar de sterren kijken, vuurt Jana haar vragen af op haar vader die ruimteonderzoeker is. Hoe groot is het heelal? Wat gebeurt er in een zwart gat? En hoe ontstaan sterren? Dit boek is voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar én ouders die samen de mysteries van hetuniversum willen verkennen. Reis je mee?

De presentatie start om 11.00 uur en is gratis bij te wonen voor bezoekers aan het Planetarium, die in bezit zijn van een geldig entreeticket. In verband met de beperkte ruimte is het wenselijk om plaatsen voor deze presentatie te reserveren. Dat kan door een mail te sturen naar info@eisinga-planetarium.nl met vermelding van naam en aantal aanwezigen.

Planetarium in beweging